Mad ud af huset

Bestilles senest 7 dage før levering.

Den lille lette min. 12 couverter.
Græske frikadeller, Roastbeef med pickles, krydderstegt svinemørbrad,
Krydderkartofler, mix salat med dressing og broccolisalat med kerner.

109,-
8 slags tapas min. 12 couverter
8 spændende slags Tapas med forskellig dyppelse.
 
139,-
Stegebuffet min. 12 couverter
Mør oksesteg, krydret svinekam og kylling i ananas-karry sauce
2 slags kartofler
8 slags salat + dressing
2 slags sauce
 
149,-
Efterår buffet min. 20 couverter.

Forret:
Hjemmelavet hønse- eller rejesalat i croissanter

Buffet:

Rosa stegt culotte, marineret svinemørbrad i hvidløg og persille pakket ind i bacon, glaseret skinke, flødekartofler og röstis. Broccolisalat med honning ristede solsikkekerne, grøn salat med lækre grønsager Whiskey sauce og hvidløgs tzaziki

Dessert:

Chokoladekage og frugtsalat med rå creme

 199,-
Amerikano Buffet min. 20 couverter

Forret:
Serano skinke med melonsalat og flutes

Buffet:
Spareribs, kyllingespyd og grillkøller, rustikke krydder kartofler og saltbagte kartofler med aioli
Pastasalat, coleslaw, tomatsalat og grøn salat
Barbaque sauce og bearnaise.

219,-

Sommerbuffet min. 20 couverter

Forret:

Laksesalat i hytteost med brød og selleritopping

Buffet:
Rosa stegt roastbeef, grillkøller, svinemørbrad med krydderurte- oste creme svøbt i bacon
Kartoffelsalat med mild chili og lime og pommes frites med parmesan krydderi.
Broccolisalat, pastasalat, grøn salat og grov flutes.

 229,-

Den traditionelle 3 retters min. 12 couverter

  • Dampet kold laks på bund af salat pyntet med rejer og hummerdressing dertil flutes.
  • Kalvesteg stegt som vildt m/bønner, hvide og brunede kartofler, tyttebær, waldorfsalat og vildtsauce.
  • Dessert tallerken - bestående af hjemmelavet is, chokoladekage og frugt.
209,-

Den nutidige 3 retters min. 12 couverter.

  • Spinat lakserulle med krydder oste creme på salat.
  • Oksefilet med ristede svampe, bønner i svøb, langtidsbagte tomater, rissoles kartofler og bordelaise sauce.
  • Hjemmelavet vanilje is med chokoladestykker på syltede bær.
259,-

Den luksuriøse 3 retters min. 12 couverter.

  • Fisk i sprød frakke med karry skum.
  • Oksemørbrad med sauterede peberfrugt, smørdampet springløg, gulerødder, rosmarin kartofler og peber sauce.
  • Isbombe med sorbet.
299,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Frøslev Kro | Vestergade 3, Frøslev, 6330 Padborg - Danmark | Tlf.: +45 74673204